sparemor

"HARRYTUR"

  • 12.06.2016 kl.20:14

Igjen har jeg vært over hos vår søta bror og hamstret litt av det som går unna mest her i huset. I dag var faktisk hele bilen stappfull av nesten bare drikke, så vi skal i hvert fall ikke tørste i sommer.

Det sunneste er jo så klart vann, men jeg får ikke smaken av at det er godt. Vann hjelper jo for tørsten men det er alt også føler jeg. Det rare med meg er at det må smake godt, ting som ikke smaker godt skjønner jeg ikke poenget med og verken drikke eller å spise.

Av mitt livs erfaring er jeg av den oppfatningen av at ting som er veldig sunt smaker mindre godt. Jeg kan ta feil men det er slik jeg føler det. Jeg tenker lite på hva som er sunt og ikke for det er mye som var sunt før som ikke i dag er like sunt. 

Grunnen til dette store partiet med Caprisone er at en ti pakk kostet kun 10 kr og det er jo bare en krone stykk, kjempe billig. Gottebiten kjører dette tilbudet akkurat nå. Kjekt å ha med seg noen slike når man skal ut med båten eller på stranden. 


En annen ide jeg har gjort et innkjøp av er en glassbeholder med tappekran (romer 3 liter og 8 liter den store). Veldig kjekt å ha stående ute når hagen er full av små aktive barn som trenger og få i seg drikke i disse varme dagene.

 

 

1 kommentarer

elisebr

12.06.2016 kl.22:16

Så smarte innkjøp! :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign av RRH Webdesign

hits