sparemor

LA DEG NYTE HVER DAG

  • 09.06.2016 kl.21:55

 

Så godt vi har det her ved fjorden, det og kunne benytte seg av det gode været når det først viser seg. Grip dagen når den først byr seg, ikke utsette til helgen, ferien eller bedre dager fordi vi har ikke mange av disse flotte dagene og ta av. Derfor benytter jeg meg av å ta med meg barna også på hverdagene for og få mer ut av dagen. 


Krabbefiske har alltid vært en klassiker og et bra tidsfordriv for barna, for ikke å si det til tider kan være like artig for store som små.


En smak av sommer i juni og midt i uken på en hverdag er helt innafor synes jeg. Så denne uken har det vært lite av husvask og klesvask her hjemme, dagene har blitt godt brukt ute i det fri. Og det rare er at den vasken faktisk ikke går noe sted, den venter på meg uansett. Den er like trofast som hybelkaninene. 

Er du av den som går og venter på en sommer som ikke pleier å komme? Derfor er det lurt å gripe muligheten når været først er på topp. 


 

4 kommentarer

Camilla

09.06.2016 kl.22:02

Tenk å bo sånn da! Herlige bilder!:)

sparemor

09.06.2016 kl.22:06

Camilla: En kort biltur og vi er i skjærgården, utrolig flott og vi vet og benytte oss av det:)
Hyggelig du likte bildene <3 Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

Snippen

09.06.2016 kl.22:09

Så herlig et innlegg :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

sparemor

12.06.2016 kl.19:34

Snippen: Takker for det, hyggelig du likte innlegget. Ønsker deg en fin kveld videre i denne herlige forsmaken på sommer:)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign av RRH Webdesign

hits